Over ons

Even voorstellen

 

Per oktober 2018 ben ik, Jasper (toen 19jr), begonnen met Le Classics Automobiles. Vanuit de hobbymatige passie voor het merk Citroën en vooral de hydropneumatisch geveerde exemplaren kwam het idee om van mijn hobby mijn werk te maken. Al op zeer jonge leeftijd sleutelde en handelde ik in Citroëns, hier kwamen snel Renault en Peugeot bij. Tegenwoordig verkoop ik ook regelmatig jongere Toyota’s vanwege hun extreme betrouwbaarheid.

Door stage en werk bij een autoschadebedrijf heb ik een hoop mogen leren van het autovak. Vanuit daar kwam ik bij verschillende autobedrijven terecht en wist ik al snel dat ik voor mijzelf wilde beginnen.

Dit vormde de basis voor Le Classics Automobiles.

De uitdaging, vanuit de passie voor Franse auto’s, voor mij is om bijzondere modellen te vinden en klaar te maken voor een volgende blije eigenaar. De selectie daarin is soms erg lastig. Het belangrijkste criterium voor mij is “zou ik hier zelf ook in willen rijden?”. Als ik er blij van word, wordt de klant dit waarschijnlijk ook. En dat is misschien wel het belangrijkste in de auto business. Een tevreden klant.